Profilering

Trenger du profilering til din bedrift, lag eller forening?

Tshirt.no er en av landets ledende nettbutikker for trykk av eget motiv på t-skjorter og andre produkter. Vi har også en rekke populære design som passer til hele familien. Ønsker du egen nettbutikk hos oss, kan du selge dine egne designs til inntekt for ditt lag, forening eller idrettslag.

Tshirt.no hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.

Tshirt.no er en avdeling i Asveco AS. Vi sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid – VTA. Vi har også tilbud om arbeidspraksis og teoretisk undervisning for mennesker som trenger å styrke sine muligheter for å komme tilbake til arbeidsmarkedet eller utdanning.